Vragen? bel (+31)6 23125407

Revit families

UW
BOUWPRODUCT
KLAAR VOOR BIM

De bouw is aan het veranderen.
Architecten en ingenieurs ontwerpen steeds meer via het Bouw Informatie Model (BIM).
Leveranciers van bouwproducten worden door deze veranderende markt ook gedwongen om na te denken over hoe zij kunnen meegaan in deze verandering en hier zelfs hun voordeel mee behalen.BIM2BUILD is al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in BIM en het modeleren in Revit en Tekla structures. Doordat wij bij diverse partijen de vraag binnen hebben gekregen, hoe zij kunnen inhaken op het BIM proces, om zo ook voorbereid te zijn op de toekomst van het slim bouwen, zijn wij gestart met het aanbieden van op maat gemaakte Revit families voor leveranciers van bouwproducten.
Wij zetten graag uw bestaande producten­bibliotheek om in slimme parametrische Revit families. Zo kan een architect of ingenieursbu­reau uw product gemakkelijk integreren in zijn of haar ontwerp van een gebouw. De kans dat uw product tijdens de bouw ook daadwerkelijk wordt besteld neemt hierdoor aanzienlijk toe.
Door met ons af te stemmen wat de restricties zijn op uw product in bijvoorbeeld; afmetingen, kleur, materiaalgebruik en eventuele overige technische informatie, kunnen wij de families dusdanig op maat maken dat de architect of in­genieur makkelijk met uw product kan ontwer­pen. Omdat de productspecificaties in de Revit familie zijn opgenomen kan bijvoorbeeld een aannemer gemakkelijker een gespecificeerde prijsopgave van u krijgen.
Mocht u interesse hebben in het modeleren van uw producten in een slimme Revit family, horen wij dat graag!

Laatste projecten

Alphaplan - Complexen Aedes ILS

Alphaplan - Complexen Aedes ILS

In opdracht van Alphaplan hebben wij 26 complexen van woningcorporatie Woonstad van data voorzien volgens de Aedes ILS.

Lees meer

Ballast Nedam - Jonas IJburg

Ballast Nedam - Jonas IJburg

In opdracht van Ballast Nedam hebben wij de coördinatie gedaan van het project Jonas te IJburg

Lees meer

Tangram Architekten - Galaxy Tower

Tangram Architekten - Galaxy Tower

Wij hebben Tangram Architekten mogen ondersteunen in de DO en TO fase van het modelleren en tekenen van de Galaxy tower te Utrecht.

Lees meer

Derako gevels en plafonds PMCU

Derako gevels en plafonds PMCU

In opdracht van Derako international BV hebben wij tot in het kleinste detail 6000m2 houten gevels en plafonds van het Derako systeem van het Princes Maxima centrum te Utrecht getekend.

Lees meer

Vesta Wheermolen te Purmerend

Vesta Wheermolen te Purmerend

Voor Just Architects hebben wij ten behoeve van de bouwkundige uitwerking op UO niveau de bouwkundige BIM-coordinatie van project Vesta Wheermolen te purmerend mogen doen.

Lees meer

© BIM2BUILD 2024 Wijkerstraatweg 90, 1951 EJ Velsen-Noord, tel: (+31)6 2312 5407, e-mail: info@bim2build.nl