Vragen? bel (+31)6 23125407

BIM Advies & implementatie

Wij geven advies op maat op het gebied van implementatie van BIM. Wij kijken in welke branche u exact bezig bent en welke toepassingen daarvoor nuttig zijn, om de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door een presentatie, educatie en implementatie. Wij kunnen bijvoorbeeld voor een metalstudwandleverancier, een parametrisch gemodelleerde metalstudwand familie aanbieden. Hierdoor kan de metalstudwand leverancier met 1 familie zijn hele project uittekenen, waarna het inzicht in hoeveelheden types en dus kosten direct duidelijk zijn. Ook kunnen wij templates aanmaken, zodat het tekenkader met onderhoek, pendiktes en detaillering conform de huisstijl wordt weergegeven. Etc.

Laatste projecten

Derako gevels en plafonds PMCU

Derako gevels en plafonds PMCU

In opdracht van Derako international BV hebben wij tot in het kleinste detail 6000m2 houten gevels en plafonds van het Derako systeem van het Princes Maxima centrum te Utrecht getekend.

Lees meer

Vesta Wheermolen te Purmerend

Vesta Wheermolen te Purmerend

Voor Just Architects hebben wij ten behoeve van de bouwkundige uitwerking op UO niveau de bouwkundige BIM-coordinatie van project Vesta Wheermolen te purmerend mogen doen.

Lees meer

stationsportaal 380 kV-station Diemen

stationsportaal 380 kV-station Diemen

Voor DC engineering hebben wij het staalbouwkundig tekenwerk verzorgd voor een stationsportaal voor het 380 kV station te Diemen.

Lees meer

Hoofdkantoor de woonschakel

Hoofdkantoor de woonschakel

Voor de Woonschakel hebben wij hun hoofdkantoor gemodelleerd om aan te tonen hoe zij vanuit het Revit model meer grip op hun vastgoed kunnen krijgen door dit in een Revit model op te zetten.

Lees meer

Diverse gebouwen vastgoed gemeente Amsterdam

Diverse gebouwen vastgoed gemeente Amsterdam

In samenwerking met Intures hebben wij vanuit de gemaakte 3D-scans diverse gebouwen gemodelleerd van de gemeente Amsterdam.

Lees meer

© BIM2BUILD 2021 Stationsplein 99-222, 1703 WE Heerhugowaard, tel: (+31)6 2312 5407, e-mail: info@bim2build.nl