Vragen? bel (+31)6 23125407

Bouwaanvragen

Wij kunnen voor u ook bouwaanvragen verzorgen. Dit kunnen wij doen voor een geheel nieuw te bouwen gebouw of bijvoorbeeld een uitbouw. Wij begeleiden u door het ontwerpproces. Bij het verzorgen van een bouwvergunning komt nogal wat kijken. Zo dienen bijvoorbeeld de berekeningen, tekeningen en de constructieve veiligheid te voldoen aan het bouwbesluit. Er zijn verschillende soorten bouwvergunningen waarbij aparte producten horen. Welke bouwvergunning u nodig heeft, is geheel afhankelijk van het soort bouwwerk waarvoor u een vergunning wilt aanvragen. BIM2BUILD heeft goede kennis van de huidige regelgeving en verzorgt voor al uw bouwplannen de bouwaanvraag. Wij doen dit op een effectieve en efficiënte manier, die het aantal ontwerpuren reduceert. Faalkosten door miscommunicatie in gegevensuitwisseling worden voorkomen. Dit doen wij door een gebouwmodel te modelleren (3D tekenen), waar alle tekentechnische en overige informatie wordt uitgehaald. Alle tekeningen en informatie komen uit 1 gebouwmodel, waardoor tekeningen en overige informatie zoals uittrekstaten en oppervlakte staten met elkaar overeenstemmen. Het gebouw is zodoende al een keer eerder, alleen dan virtueel, gebouwd. Als u gebruik wilt maken van deze dienst of meer informatie wilt aanvragen over onze BIM-werkmethodiek, neem dan contact met ons op.

Laatste projecten

Derako gevels en plafonds PMCU

Derako gevels en plafonds PMCU

In opdracht van Derako international BV hebben wij tot in het kleinste detail 6000m2 houten gevels en plafonds van het Derako systeem van het Princes Maxima centrum te Utrecht getekend.

Lees meer

Vesta Wheermolen te Purmerend

Vesta Wheermolen te Purmerend

Voor Just Architects hebben wij ten behoeve van de bouwkundige uitwerking op UO niveau de bouwkundige BIM-coordinatie van project Vesta Wheermolen te purmerend mogen doen.

Lees meer

stationsportaal 380 kV-station Diemen

stationsportaal 380 kV-station Diemen

Voor DC engineering hebben wij het staalbouwkundig tekenwerk verzorgd voor een stationsportaal voor het 380 kV station te Diemen.

Lees meer

Hoofdkantoor de woonschakel

Hoofdkantoor de woonschakel

Voor de Woonschakel hebben wij hun hoofdkantoor gemodelleerd om aan te tonen hoe zij vanuit het Revit model meer grip op hun vastgoed kunnen krijgen door dit in een Revit model op te zetten.

Lees meer

Diverse gebouwen vastgoed gemeente Amsterdam

Diverse gebouwen vastgoed gemeente Amsterdam

In samenwerking met Intures hebben wij vanuit de gemaakte 3D-scans diverse gebouwen gemodelleerd van de gemeente Amsterdam.

Lees meer

© BIM2BUILD 2021 Stationsplein 99-222, 1703 WE Heerhugowaard, tel: (+31)6 2312 5407, e-mail: info@bim2build.nl