Vragen? bel (+31)6 23125407

Bouwaanvragen

Wij kunnen voor u ook bouwaanvragen verzorgen. Dit kunnen wij doen voor een geheel nieuw te bouwen gebouw of bijvoorbeeld een uitbouw. Wij begeleiden u door het ontwerpproces. Bij het verzorgen van een bouwvergunning komt nogal wat kijken. Zo dienen bijvoorbeeld de berekeningen, tekeningen en de constructieve veiligheid te voldoen aan het bouwbesluit. Er zijn verschillende soorten bouwvergunningen waarbij aparte producten horen. Welke bouwvergunning u nodig heeft, is geheel afhankelijk van het soort bouwwerk waarvoor u een vergunning wilt aanvragen. BIM2BUILD heeft goede kennis van de huidige regelgeving en verzorgt voor al uw bouwplannen de bouwaanvraag. Wij doen dit op een effectieve en efficiënte manier, die het aantal ontwerpuren reduceert. Faalkosten door miscommunicatie in gegevensuitwisseling worden voorkomen. Dit doen wij door een gebouwmodel te modelleren (3D tekenen), waar alle tekentechnische en overige informatie wordt uitgehaald. Alle tekeningen en informatie komen uit 1 gebouwmodel, waardoor tekeningen en overige informatie zoals uittrekstaten en oppervlakte staten met elkaar overeenstemmen. Het gebouw is zodoende al een keer eerder, alleen dan virtueel, gebouwd. Als u gebruik wilt maken van deze dienst of meer informatie wilt aanvragen over onze BIM-werkmethodiek, neem dan contact met ons op.

Laatste projecten

Alphaplan - Complexen Aedes ILS

Alphaplan - Complexen Aedes ILS

In opdracht van Alphaplan hebben wij 26 complexen van woningcorporatie Woonstad van data voorzien volgens de Aedes ILS.

Lees meer

Ballast Nedam - Jonas IJburg

Ballast Nedam - Jonas IJburg

In opdracht van Ballast Nedam hebben wij de coördinatie gedaan van het project Jonas te IJburg

Lees meer

Tangram Architekten - Galaxy Tower

Tangram Architekten - Galaxy Tower

Wij hebben Tangram Architekten mogen ondersteunen in de DO en TO fase van het modelleren en tekenen van de Galaxy tower te Utrecht.

Lees meer

Derako gevels en plafonds PMCU

Derako gevels en plafonds PMCU

In opdracht van Derako international BV hebben wij tot in het kleinste detail 6000m2 houten gevels en plafonds van het Derako systeem van het Princes Maxima centrum te Utrecht getekend.

Lees meer

Vesta Wheermolen te Purmerend

Vesta Wheermolen te Purmerend

Voor Just Architects hebben wij ten behoeve van de bouwkundige uitwerking op UO niveau de bouwkundige BIM-coordinatie van project Vesta Wheermolen te purmerend mogen doen.

Lees meer

© BIM2BUILD 2024 Wijkerstraatweg 90, 1951 EJ Velsen-Noord, tel: (+31)6 2312 5407, e-mail: info@bim2build.nl