Vragen? bel (+31)6 23125407

Staalbouwkundige engineering

Wij maken voor diverse klanten staalbouwkundig teken- en rekenwerk. Wij kunnen de hoofdengineering en de detailengineering volledig voor u verzorgen.
Wij kunnen u volledig ontzorgen wanneer u behoefte heeft aan extra tekencapaciteit. Uiteraard doen wij dit op de BIM methode, zodat wij de vertaalslag van 3D naar de uitvoering kunnen maken en zodat direct het inzicht in het eindresultaat duidelijk is.
Wij  kunnen dit tekenwerk in huis uitteken, maar mocht u liever hebben dat wij bij u op locatie komen dan is dit ook mogelijk. Wij hebben met trots al diverse mooie staalbouwkundige constructies mogen uitteken. Voor een greep uit ons portfolio verwijs ik u graag naar de projecten.

Laatste projecten

Derako gevels en plafonds PMCU

Derako gevels en plafonds PMCU

In opdracht van Derako international BV hebben wij tot in het kleinste detail 6000m2 houten gevels en plafonds van het Derako systeem van het Princes Maxima centrum te Utrecht getekend.

Lees meer

Vesta Wheermolen te Purmerend

Vesta Wheermolen te Purmerend

Voor Just Architects hebben wij ten behoeve van de bouwkundige uitwerking op UO niveau de bouwkundige BIM-coordinatie van project Vesta Wheermolen te purmerend mogen doen.

Lees meer

stationsportaal 380 kV-station Diemen

stationsportaal 380 kV-station Diemen

Voor DC engineering hebben wij het staalbouwkundig tekenwerk verzorgd voor een stationsportaal voor het 380 kV station te Diemen.

Lees meer

Hoofdkantoor de woonschakel

Hoofdkantoor de woonschakel

Voor de Woonschakel hebben wij hun hoofdkantoor gemodelleerd om aan te tonen hoe zij vanuit het Revit model meer grip op hun vastgoed kunnen krijgen door dit in een Revit model op te zetten.

Lees meer

Diverse gebouwen vastgoed gemeente Amsterdam

Diverse gebouwen vastgoed gemeente Amsterdam

In samenwerking met Intures hebben wij vanuit de gemaakte 3D-scans diverse gebouwen gemodelleerd van de gemeente Amsterdam.

Lees meer

© BIM2BUILD 2021 Stationsplein 99-254, 1703 WE Heerhugowaard, tel: (+31)6 2312 5407, e-mail: info@bim2build.nl