Vragen? bel (+31)6 23125407

BIM GAME

BIM Game; Een interactieve omgeving met voordelen voor koper én bouwer.
 
Een van diensten die BIM2BUILD biedt is de BIM Game. Door middel van een gegamificeerde omgeving heeft de koper inbreng in de bouw van de woning. Zoals hierboven te zien is, kan de koper door de toekomstige woning lopen en krijgt hij een indruk hoe het gaat worden. In de gepersonaliseerde omgeving kan de koper aanpassingen doorvoeren. Hierbij kan u denken aan het kiezen van het soort keuken of het aanpassen van de muurindeling. Het unieke van dit spel is dat het is gekoppeld aan het Bouw Informatie Model (BIM). Wanneer de koper aanpassingen heeft aangebracht zal dit direct zichtbaar zijn in het BIM Model. De bouwer beschikt op deze manier over alle informatie die hij nodig heeft voor het bouwen inclusief alle bouwtechnische informatie.

De BIM Game is niet alleen geschikt voor alleen de woningbouw. Ook voor grotere projecten is het zeer geschikt! Bent u nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet contact op te nemen.
 

Laatste projecten

Derako gevels en plafonds PMCU

Derako gevels en plafonds PMCU

In opdracht van Derako international BV hebben wij tot in het kleinste detail 6000m2 houten gevels en plafonds van het Derako systeem van het Princes Maxima centrum te Utrecht getekend.

Lees meer

Vesta Wheermolen te Purmerend

Vesta Wheermolen te Purmerend

Voor Just Architects hebben wij ten behoeve van de bouwkundige uitwerking op UO niveau de bouwkundige BIM-coordinatie van project Vesta Wheermolen te purmerend mogen doen.

Lees meer

stationsportaal 380 kV-station Diemen

stationsportaal 380 kV-station Diemen

Voor DC engineering hebben wij het staalbouwkundig tekenwerk verzorgd voor een stationsportaal voor het 380 kV station te Diemen.

Lees meer

Hoofdkantoor de woonschakel

Hoofdkantoor de woonschakel

Voor de Woonschakel hebben wij hun hoofdkantoor gemodelleerd om aan te tonen hoe zij vanuit het Revit model meer grip op hun vastgoed kunnen krijgen door dit in een Revit model op te zetten.

Lees meer

Diverse gebouwen vastgoed gemeente Amsterdam

Diverse gebouwen vastgoed gemeente Amsterdam

In samenwerking met Intures hebben wij vanuit de gemaakte 3D-scans diverse gebouwen gemodelleerd van de gemeente Amsterdam.

Lees meer

© BIM2BUILD 2019 Stationsplein 49E 1703 WE Heerhugowaard, tel: (+31)6 2312 5407, e-mail: info@bim2build.nl