Vragen? bel (+31)6 23125407

BIM GAME

BIM Game; Een interactieve omgeving met voordelen voor koper én bouwer.
 
Een van diensten die BIM2BUILD biedt is de BIM Game. Door middel van een gegamificeerde omgeving heeft de koper inbreng in de bouw van de woning. Zoals hierboven te zien is, kan de koper door de toekomstige woning lopen en krijgt hij een indruk hoe het gaat worden. In de gepersonaliseerde omgeving kan de koper aanpassingen doorvoeren. Hierbij kan u denken aan het kiezen van het soort keuken of het aanpassen van de muurindeling. Het unieke van dit spel is dat het is gekoppeld aan het Bouw Informatie Model (BIM). Wanneer de koper aanpassingen heeft aangebracht zal dit direct zichtbaar zijn in het BIM Model. De bouwer beschikt op deze manier over alle informatie die hij nodig heeft voor het bouwen inclusief alle bouwtechnische informatie.

De BIM Game is niet alleen geschikt voor alleen de woningbouw. Ook voor grotere projecten is het zeer geschikt! Bent u nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet contact op te nemen.
 

Laatste projecten

Alphaplan - Complexen Aedes ILS

Alphaplan - Complexen Aedes ILS

In opdracht van Alphaplan hebben wij 26 complexen van woningcorporatie Woonstad van data voorzien volgens de Aedes ILS.

Lees meer

Ballast Nedam - Jonas IJburg

Ballast Nedam - Jonas IJburg

In opdracht van Ballast Nedam hebben wij de coƶrdinatie gedaan van het project Jonas te IJburg

Lees meer

Tangram Architekten - Galaxy Tower

Tangram Architekten - Galaxy Tower

Wij hebben Tangram Architekten mogen ondersteunen in de DO en TO fase van het modelleren en tekenen van de Galaxy tower te Utrecht.

Lees meer

Derako gevels en plafonds PMCU

Derako gevels en plafonds PMCU

In opdracht van Derako international BV hebben wij tot in het kleinste detail 6000m2 houten gevels en plafonds van het Derako systeem van het Princes Maxima centrum te Utrecht getekend.

Lees meer

Vesta Wheermolen te Purmerend

Vesta Wheermolen te Purmerend

Voor Just Architects hebben wij ten behoeve van de bouwkundige uitwerking op UO niveau de bouwkundige BIM-coordinatie van project Vesta Wheermolen te purmerend mogen doen.

Lees meer

© BIM2BUILD 2022 Stationsplein 99-254, 1703 WE Heerhugowaard, tel: (+31)6 2312 5407, e-mail: info@bim2build.nl